Stäng

Medarbetare

Mia Edvardsson

Idrottsmassör, hälsopedagog & PT, Hammarby Sjöstad

Mia är hälsopedagog och en aktiv och dedikerad löpare. Hos Mia får du en ny syn på vad djup muskelbehandling innebär och hur den kan påskynda och underlätta din återhämtning efter upprepade löppass. Det finns även möjlighet att boka personlig träning, som framför allt innefattar redcord slingträning, med henne. Mia har också läst träningslära, idrottspsykologi och tagit del av en utbildningar i neurac samt dry needling.

”Det finns flera anledningar till att jag trivs med mitt jobb. En är ödmjukheten inför patientens uppfattning av sina egna muskelspänningar och sedan känslan när jag får ta del av att behandlingen gett önskad effekt. En annan anledning är att jag i mötena med olika individer lär mig massor; allt från träning, tävling och specifika idrotter till övrigt i livet som kultur, historia och individens erfarenhet. Till detta kan även nämnas att jag känner förtroende för och trivs med mina kollegor.”

”ödmjukheten inför patientens uppfattning av sina egna muskelspänningar och sedan känslan när jag får ta del av att behandlingen gett önskad effekt”

Klinik: Hammarby Sjöstad - Stockholm

Telefon: 08-120 360 00

E-post: mia@accessrehab.se