Stäng

Medarbetare

Catarina Nordström

Klinikansvarig Karlskrona, Leg. Naprapat, certifierad inom idrottsmedicin

Catarina är naprapat och och certifierad inom idrottsmedicin vilket innebär att hon har kunskap inom screening, träning, individanpassad rehabilitering för elitutövare . Hon har även ett stort intresse för kvinnohälsa och jobbar med alla de besvär som finns beskrivna under vårt symtomområde för kvinnohälsa. Bäckenbottenkurs från Universitetssjukhuset i Tromsö samt flertalet webinarier på Bakingbabies.com m.m.

Variation och utmaning är Catarinas ledord både privat och professionellt. På arbetet uppskattar hon att träffa så många olika människor, med lika många olika problemställningar, som möjligt. Allt från specifik träning för elitutövare till att behandla barn och äldre ligger henne varmt om hjärtat.
Catarina föreläser också på ämnet Hälsa och livsstil. Hennes fritidssysselsättningar varierar under året, beroende på säsong. Klättring och skidor är favoriter .”Det bästa jag vet är att få vara ute och röra på mig i naturen tillsammans med nära och kära!”

”Som naprapat motiveras jag av att få hjälpa alla olika individer hitta sina egna verktyg, för att de ska kunna njuta av livet så som de vill, – utan smärta eller med begränsad prestation.”

Klinik: Karlskrona

Telefon: 0455-340 642

E-post: catarina@accessrehab.se