Stäng

Medarbetare

Catarina Nordström

Klinikansvarig Karlskrona, Leg. Naprapat

Catarina är naprapat och vidareutbildad inom screening, träning, individanpassad rehabilitering för elitutövare. Hon har ett stort intresse för kvinnohälsa och jobbar bland annat med vägledning i träning och rehabilitering av besvär under-/efter graviditet.

Variation och utmaning är Catarinas ledord både privat och professionellt. På arbetet uppskattar hon att träffa så många olika människor, med lika många olika problemställningar, som möjligt. Allt från specifik träning för elitutövare till att behandla barn och äldre ligger henne varmt om hjärtat.
Catarina föreläser också på ämnet Hälsa och livsstil. Hennes fritidssysselsättningar varierar under året, beroende på säsong. Klättring och skidor är favoriter .”Det bästa jag vet är att få vara ute och röra på mig i naturen tillsammans med nära och kära!”

”Som naprapat motiveras jag av att få hjälpa alla olika individer hitta sina egna verktyg, för att de ska kunna njuta av livet så som de vill, – utan smärta eller med begränsad prestation.”

Klinik: Karlskrona

Telefon: 0455-340 642

E-post: catarina@accessrehab.se