Handledssmärta

Smärtor i handleden kan komma från låsningar i handledens småben. Ofta sitter låsningen på motsatt sida där det gör ont. För att vara säker på att inte handledssmärtan är ett symptom på ett annat problem undersöks nacke och armbåge samtidigt.

Poster image

Värk eller domningar i handen

Stelhet och ömhet i hand och handled är vanligt förekommande. Inom flera idrotter och vid datorarbete finns det risk för överanvändning av handleden på grund av repetetivt statiskt arbete. Inom idrott är handledsbesvär och handledsskador vanligt förekommande.

Karpaltunnelsyndrom

Karpaltunnelsyndrom beror på att en av handens huvudnerver kommer i kläm och orsakar smärta och domningar i handen och ut … [Läs mer]

Domningar

I handen finns det flera nerver som kan bli påverkade och ge upphov till domningar, pirrningar eller stickningar i olika … [Läs mer]

Om oss – Hej

Om Access Rehab
Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid