Swiss Apline Explorers

Swiss Alpine Explorers erbjuder unika äventyrsresor i Alperna med fokus på Sky Running och cykling.

Våren 2014 bestämde sig Christofer Salmén och Olle Norberg att våga ta steget och leva ut sina drömmar fullt ut. De flyttade till Engelberg söder om Luzern och startade Swiss Alpine Explorers för att erbjuda de bästa resorna de själva kunde tänka sig; Sky Running och cykling i Schweiz.

Den fantastiskt vackra naturen med en blandning av snöklädda alptoppar och grönskande dalgångar skapar otroliga naturupplevelser som är helt unika. För alla som gillar löpning och cykling är detta ett paradis. Och har man en gång testat det så vill man göra om det igen… och igen. Beroendeframkallande helt enkelt!

När du reser med Swiss Alpine Explorers får du ett fullständigt erbjudande från samtliga våra partners. En bättre reseupplevelse går knappast att få.

Vi vet att våra resor innebär fantastiska upplevelser och spännande utmaningar. Då krävs att kroppen är förberedd. För oss är det ett måste att vi och våra resenärer har den styrka och uthållighet som krävs och då är Access Rehab det självklara valet av partner.

Swiss_logo_black_color

Samarbetspartners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vi brinner för idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där vi får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer.

Läs mer om våra samarbeten med

Actic Gym Hammarby Sjöstad
Club Running Sweden
Cykelspecialisten/Specialized Concept Store
Fredrikshof IF
Funktionsfokus

Huddinge AIS Friidrott
Hässelby Friidrott
Lidingöloppet
Midnattsloppet
Nordic Military Training
PT-konsulterna
Puppy Triathlete Society
Runacademy
Runday
Runners’ Store
Stockholm City Triathlon
Stockholm Multisport
Stockholmspolisen IF Simidrott
Swiss Alpine Explorers
Team Blekinge
Team Nordic Trail
Åkersberga SK

Här kan du också läsa mer om vårt samarbete med enskilda elitidrottare

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid