Stockholm Multisport

Stockholm Multisport (ursprungligen Sundbyberg Multisport), SMS, bildades 2001 och har idag över 100 medlemmar, varav ungefär 30% är tjejer.
Stockholm Multisport är en klubb för alla. Här hittar man träning- och tävlingskompisar, samt en fin gemenskap och engagemang i klubbverksamheten.

Klubben arrangerar flera olika gemensamma träningar där vi under barmarkssäsong kör någon typ av träning med ett eller flera multisportmoment och under vinterhalvåret spinning en gång i veckan. Träningsgruppen arrangerar också regelbundna helgträningar där målet är att efterlikna en tävling, d.v.s. en träning med multisportens alla moment (om möjligt).

Förutom dessa medlemsaktiviteter arrangerar Stockholm Multisport två tävlingar per år, ultralöpningstävlingen Ursvik Ultra under tidig vår i Ursvik/Sundbyberg, och STAR, en multisporttävling i Stockholmsområdet.

Medlemmar i klubben har 10% rabatt på behandlingar hos Access Rehab.

SMS-logga

Samarbetspartners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vi brinner för idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där vi får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer.

Läs mer om våra samarbeten med

Actic Gym Hammarby Sjöstad
Club Running Sweden
Cykelspecialisten/Specialized Concept Store
Fredrikshof IF
Funktionsfokus

Huddinge AIS Friidrott
Hässelby Friidrott
Lidingöloppet
Midnattsloppet
Nordic Military Training
PT-konsulterna
Puppy Triathlete Society
Runacademy
Runday
Runners’ Store
Stockholm City Triathlon
Stockholm Multisport
Stockholmspolisen IF Simidrott
Swiss Alpine Explorers
Team Blekinge
Team Nordic Trail
Åkersberga SK

Här kan du också läsa mer om vårt samarbete med enskilda elitidrottare

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid