Sjukvårdsförsäkring

Använd din sjukvårdsförsäkring hos oss

Vi anlitas av alla de ledande försäkringsbolag i Sverige. Här kan du nyttja din sjukvårdsförsäkring och få den hjälp du behöver. Hos oss får du snabbt hjälp när du behöver det som mest – när du har ont. Med våra generösa öppettider så finns det alltid möjlighet för dig att hitta en passande tid för ditt besök hos oss.

Boka din behandling via vår tidsbokning.

Du kan även ringa oss direkt på 010-202 30 20

Många privata sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandling hos naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer som en del i den vård som du får tillgång till. Rutinerna mellan de olika försäkringsbolagen skiljer sig när det kommer till deras sjukvårdsförsäkring. Klicka på ditt försäkringsbolag så kan du läsa vad som gäller för ditt försäkringsbolag.

Vänligen observera att de exakta villkoren för sjukvårdsförsäkringarna hittar du på försäkringsbolagens egna webbsidor.

Står ditt försäkringsbolag inte med här så kontakta oss.
Vi tecknar nya avtal löpande och har vi inget med ditt försäkringsbolag så kontaktar vi dem.

Hör av dig till forsakringsbolag@accessrehab.se

Klicka på försäkringsbolagen nedan

Skandia sjukvårdsförsäkring

Cardif

folksam-logo-vit

Förenade liv

foretagarna-logo-vit

If försäkring

Trygg-Hansa sjukvårdsförsäkring

Om oss – Hej

Om Access Rehab
Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid