Runday

Runday är en löpargrupp i Stockholm som startades i maj 2011 och vars syfte är att sprida glädje och kunskap kring löpträning.

De som startade Runday är Charlotte Karlsson, Lisa Nauclér och Linn Modin som tillsammans har över 50 års erfarenhet av löpträning. Vi startade Runday för att vi älskar löpning och vill dela med oss av vår glädje, erfarenhet och kunskap kring löpning som vi har samlat på oss under åren. Sedan starten har ytterligare träningskompetens rekryterats till Runday. Runday bedriver gratis träning varje måndag kl. 18. Runday håller även i träningspass, föreläsningar och events för företag.

Runday samarbetar sedan sommaren 2012 med Access Rehab. Vi lägger stor vikt vid skadeförebyggande träning och rätt behandling av redan inträffade skador. Teamet på Access Rehab är mycket professionella och vi som har besökt mottagningen är eniga om att vi aldrig tidigare har fått så bra hjälp som på Access Rehab med behandlingar och skadeförebyggande träning.

runday

Partners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vårt nära samarbete med flera av de marknadsledande aktörerna ger oss en förstahandskunskap och expertis som kommer dig direkt till nytta. Häng med oss och upplev styrkan i att arbeta som ett team.

Läs mer om hur vi samarbetar med dessa partners genom att klicka på dem.

Running Sweden

Lidingöloppet Runday

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid