Puppy Triathlete Society

Puppy Triathlete Society, aka ”Sveriges fetaste triathlonklubb” är en av utmanarna på den svenska triahtlonscenen.

Klubben bildades 2009 efter att de tre forna elithandbollspelarna Henke, Valpen och Pelle beslutat sig för att köra världens tuffaste Ironmantävling, Norseman. Trots att ingen av de tre lyckades bli inlottad till tävlningen så startades en resa mot en riktigt seriös triathlonsatsning och från att vara udda fåglar har vi på endast 4 års tid placerat oss topp 10 på flertalet tävlingar, svenska och internationella samt skickat vår första medlem till Kona, Hawaii. Längs vägen så har klubben växt och under 2013 kommer Puppy TS som vi vanligen kallas att mönstra 25 stycken licensierade triathleter. I samband med starten startades dessutom en hemsida där man kan följa vår resa med bland annat filmer från alla tävlingar som vi åker på.

Puppy TS vill vara ett alternativ till de stora triathlonklubbarna och vara mer som en sammanslutning av atleter på olika nivå, som alla har olika ambitioner men som tränar ihop och ser till dess medlemmar får den bästa stöttningen som vi kan bidra med, oavsett om målsättningen är att hamna på pallen i SM eller att köra sin första Ironmantävling.

Som medlem i Puppy Triathlete Society får du 10% på behandlingar hos Access Rehab.

”Vi har därför valt att samarbeta med Access Rehab för att kunna ge våra medlemmar bästa möjliga chans att förebygga skador men även åtgärda de på bästa sätt. Sen är det ju dessutom riktigt bra häng.”

start1

Här kan du läsa mer om Puppy Triathlete Society

Samarbetspartners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vi brinner för idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där vi får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer.

Läs mer om våra samarbeten med

Actic Gym Hammarby Sjöstad
Club Running Sweden
Cykelspecialisten/Specialized Concept Store
Fredrikshof IF
Funktionsfokus

Huddinge AIS Friidrott
Hässelby Friidrott
Lidingöloppet
Midnattsloppet
Nordic Military Training
PT-konsulterna
Puppy Triathlete Society
Runacademy
Runday
Runners’ Store
Stockholm City Triathlon
Stockholm Multisport
Stockholmspolisen IF Simidrott
Swiss Alpine Explorers
Team Blekinge
Team Nordic Trail
Åkersberga SK

Här kan du också läsa mer om vårt samarbete med enskilda elitidrottare

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid