PT-konsulterna

PT Konsulterna_Logga

Vi på PTkonsulterna tror att genom kunskap och förståelse skapar det energifulla och välmående individer. Det gör vi genom att erbjuda dig expertkompetens inom kost och träningslära. Vi har över 25 års erfarenhet och har hjälpt hundratals människor att komma i form och ändra sin livsstil. Våra PTs (Personlig Tränare) har gedigen utbildning och skräddarsyr ditt tränings- och kostprogram efter dina förutsättningar, behov och mål. Detta gör vi på ett säkert och effektivt sätt.

Varje människa är unik och behöver därför ett individuellt anpassat upplägg av träning, kost och coaching för att få bästa resultat. Detta ger dig motivation och inspiration att vilja förändra dina vanor. Vi håller oss ständigt uppdaterade kring aktuell forskning för att kvalitetssäkra verksamheten och se till att företaget utvecklas. Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig med personlig träning eller vill boka en PT ? Besök vår sida för mer info www.ptkonsulterna.se

Har du kört fast i din träning på något sätt? Då är det definitivt dags att boka en tid med en av våra PTs som ger dig de verktygen du behöver för att lyckas med din träning!

Som kund till AccesRehab får du en gratis konsultation hos oss.  Du erhåller även 10% rabatt på viktminskningsgrupper, workshops och bootcamps.