Partners

Text som testar

 

Pro+Fit   Runday

Running Sweden    Redcord   Lidingöloppet

Samarbeta med oss

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vårt nära samarbete med !era av de marknadsledande aktörerna ger oss en förstahandskunskap och expertis som kommer dig direkt till nytta. Häng med oss och upplev styrkan i att arbeta som ett team.

Vi får 1 + 1 att bli både 3, 4 eller till och med 5 medaljer. Våra samarbeten med idrottsklubbar har lett fram till många medaljer både på nationell och internationell nivå. Vår tanke är enkel — snabb hjälp och stöd i skadeförebyggande träning och behandling. Vi hjälper er att fortsätta träna på den nivå ni önskar.

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid

Samarbetspartners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vi brinner för idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där vi får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer.

Läs mer om våra samarbeten med

Actic Gym Hammarby Sjöstad
Club Running Sweden
Cykelspecialisten/Specialized Concept Store
Fredrikshof IF
Funktionsfokus

Huddinge AIS Friidrott
Hässelby Friidrott
Lidingöloppet
Midnattsloppet
Nordic Military Training
PT-konsulterna
Puppy Triathlete Society
Runacademy
Runday
Runners’ Store
Stockholm City Triathlon
Stockholm Multisport
Stockholmspolisen IF Simidrott
Swiss Alpine Explorers
Team Blekinge
Team Nordic Trail
Åkersberga SK

Här kan du också läsa mer om vårt samarbete med enskilda elitidrottare

Utbildning

Lärandet är livslångt och vi erbjuder dagligen våra kunder att gå här ifrån lite klokare än när de kom. Vi anser att det inte räcker med att bara behandla, utan vi behöver även lära dig om hur du själv bäst håller dig stark, frisk och fri från skador. Vad säger du om att aldrig få ont?

Vi håller kontinuerligt seminarier, workshops och utbildningar både för dig som arbetar inom manuella terapier och träning, och för dig som inte gör det.
Följ oss på Facebook för att se de seminarier och workshops som passar dig.
För dig som arbetar som terapeut eller tränare erbjuder vi utbilningar inom diagnostik, manipulationsteknik, Redcord Neuracbehandling, Redcord Active & Balance Taping.

Se vår Facebooksida för aktuella utbildningar och seminarier.

Socialt engagemang – Barncancerfonden via Team Rynkeby

sponsorbanner_SE_234x60_2015sponsorbanner_SE_234x60_2015sponsorbanner_SE_234x60_2015sponsorbanner_SE_234x60_2015

Vi på Access Rehab anser att det är viktigt att engagera oss i sociala frågor och engagemanget hos alla medarbetare är stort. Vi har därför under flera år valt att stödja Barncancerfonden och deras arbete med att finansiera forskning om barncancer. Inför 2015 kommer vi att göra det genom att bli Guldsponsor till Team Rynkeby. Anledningen till detta är att vi tycker att Team Rynkebys aktiviteter ligger bra i linje med vår profil som idrottsklinik. Vi vill dock förtydliga att 100% av donationen går till Barncancerfonden.

I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av cancer. Det blir cirka 300 barn om året. Idag överlever tre av fyra barn som drabbats men det återstår fortfarande mycket att göra för att nå målet att alla barn som drabbas av cancer ska bli friska och leva ett bra liv.

Hjälp till du också!