Garant & Företagarna

Har du Företagarnas sjukvårdsförsäkring via Garant försäkringar kontaktar du deras vårdplanering för att få en remiss för att komma till oss.

Vårdplaneringen hjälper även dig om du behöver träffa en läkare först. När de har godkänt dina behandlingar meddelar du att du vill komma till Access Rehab.

Har du Garant GrundPlus kontaktar du Länsförsäkringars vårdplanering
Telefon: 0200—22 60 60

Har du Garant anställd kontaktar du Trygg Hansas vårdplanering
Telefon: 077—1111670

Läs mer på www.foretagarna.se under fliken medlemsförmåner.

Skriv gärna ut skadeanmälan här och ta med den ifylld till oss.

PDF för ifyllning

Sjukvårdsförsäkring

Många privata sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandling hos naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer som en del i den vård som du får tillgång till. Vi har samarbetsavtal med de flesta försäkringsbolagen.

Rutinerna mellan de olika försäkringsbolagen skiljer sig åt, på försäkringssidorna kan du läsa vad som gäller för just ditt försäkringsbolag.

Cardif Förenade liv Folksam If försäkring

Företagarna Skandia Trygg-Hansa
unnamed         Svartvit                     SEB

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid