Folksam

Har du en sjukvårdsförsäkring hos Folksam kontaktar du deras kundtjänst för att få hjälp med vårdplaneringen. När de har godkänt dina behandlingar meddelar du att du vill gå till oss på Access Rehab. Telefon Folksam: 0771—960 960

Läs mer om Folksam här

Elitidrottsförsäkringen
Omfattas du av Folksams Elitidrottsförsäkring kan du få möjlighet att komma till oss för ett första besök som ligger till grund för deras bedömning om du kan nyttja oss för rehabilitering av din skada. Den första bedömningen av dig hos oss omfattas inte av försäkringen utan betalas av dig. Denna summa kan du få tillbaka om rehabiliteringen godkänns.

Vänligen observera att de exakta villkoren för försäkring-arna hittar du på försäkringsbolagens egna webbsidor.

Sjukvårdsförsäkring

Många privata sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandling hos naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer som en del i den vård som du får tillgång till. Vi har samarbetsavtal med de flesta försäkringsbolagen.

Rutinerna mellan de olika försäkringsbolagen skiljer sig åt, på försäkringssidorna kan du läsa vad som gäller för just ditt försäkringsbolag.

Cardif Förenade liv Folksam If försäkring

Företagarna Skandia Trygg-Hansa
unnamed         Svartvit                     SEB

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid