Club Running Sweden

Club Running Sweden vill förmedla Run Happy enligt Rubin Mc Raes träningsfilosofi! Vi riktar oss till dig som valt löpning som träningsform, på olika nivåer, men vi önskar att du har åtminstone någon löpvana sedan tidigare. Du vill inspireras av löparglädje i grupp  och du kanske även  strävar efter nya personliga mål och vill utveckla din löpning.

Vi tränar under året med träningsprogram som har fokus på loppen Stockholm Marathon samt Lidingöloppet men du kan självklart delta i träningen utan att springa dessa lopp. Föreningen erbjuder möjlighet till seriösa kvalitativa träningar, sociala event samt träningsresor. Föreningen har även en viktig social aspekt där man som medlem får möjlighet att umgås med likasinnade som älskar löpning.

Vi tränar tillsammans på Tough Tuesdays och Saturday Longruns. Klubben erbjuder över 90 träningstillfällen med coacher under 2016.

Samling innan alla pass sker på Friskis & Svettis Hagastaden, Gävlegatan 22, Stockholm Tough Tuesday, intervallpass. Start Tisdagar kl. 17:45 .  Passet är c:a 90min. Saturday Longrun, distanspass.  Start Lördagar kl. 10:00. Passet är 90-180min,

Om du vill provträna eller ställa frågor kring medlemskap läs mer påwww.clubrunningsweden.se eller kontakta info@clubrunningsweden.se

Alla medlemmar i Club Running Sweden erbjuds  10 % hos Access Rehab mot uppvisande av medlemskort.

club-rs

CRS

Samarbetspartners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vi brinner för idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där vi får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer.

Läs mer om våra samarbeten med

Actic Gym Hammarby Sjöstad
Club Running Sweden
Cykelspecialisten/Specialized Concept Store
Fredrikshof IF
Funktionsfokus

Huddinge AIS Friidrott
Hässelby Friidrott
Lidingöloppet
Midnattsloppet
Nordic Military Training
PT-konsulterna
Puppy Triathlete Society
Runacademy
Runday
Runners’ Store
Stockholm City Triathlon
Stockholm Multisport
Stockholmspolisen IF Simidrott
Swiss Alpine Explorers
Team Blekinge
Team Nordic Trail
Åkersberga SK

Här kan du också läsa mer om vårt samarbete med enskilda elitidrottare

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid