Åkersberga SK

Åkersberga Sportklubb är en av Stor-Stockholms snabbast växande friidrottsföreningar inom barn- och ungdomsfriidrotten. Alla är välkomna till klubben. Tillsammans med klubben arbetar vi med skadeförebyggande träning och behandling.
Inom Åkersberga Sportklubb finns även en skidsektion med framförallt fokus på motionsskidåkning.

Du som är medlem eller har barn som är medlem i Åkersberga SK har möjlighet att komma till oss på Access Rehab till ett rabatterat pris.

Alla medlemmar i ÅSK har 10 % hos Access Rehab.
Alla medlemmar UNDER 16 år har 20% hos oss.

Boka tid

akersberga-sportklubb

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid

Samarbetspartners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vi brinner för idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där vi får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer.

Läs mer om våra samarbeten med

Actic Gym Hammarby Sjöstad
Club Running Sweden
Cykelspecialisten/Specialized Concept Store
Fredrikshof IF
Funktionsfokus

Huddinge AIS Friidrott
Hässelby Friidrott
Lidingöloppet
Midnattsloppet
Nordic Military Training
PT-konsulterna
Puppy Triathlete Society
Runacademy
Runday
Runners’ Store
Stockholm City Triathlon
Stockholm Multisport
Stockholmspolisen IF Simidrott
Swiss Alpine Explorers
Team Blekinge
Team Nordic Trail
Åkersberga SK

Här kan du också läsa mer om vårt samarbete med enskilda elitidrottare

Socialt engagemang – Barncancerfonden via Team Rynkeby

sponsorbanner_SE_234x60_2015sponsorbanner_SE_234x60_2015sponsorbanner_SE_234x60_2015sponsorbanner_SE_234x60_2015

Vi på Access Rehab anser att det är viktigt att engagera oss i sociala frågor och engagemanget hos alla medarbetare är stort. Vi har därför under flera år valt att stödja Barncancerfonden och deras arbete med att finansiera forskning om barncancer. Inför 2015 kommer vi att göra det genom att bli Guldsponsor till Team Rynkeby. Anledningen till detta är att vi tycker att Team Rynkebys aktiviteter ligger bra i linje med vår profil som idrottsklinik. Vi vill dock förtydliga att 100% av donationen går till Barncancerfonden.

I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av cancer. Det blir cirka 300 barn om året. Idag överlever tre av fyra barn som drabbats men det återstår fortfarande mycket att göra för att nå målet att alla barn som drabbas av cancer ska bli friska och leva ett bra liv.

Hjälp till du också!